Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Cicereg/zizeg a videokártyám....

Cicereg/zizeg a videokártyám. Ez normális?

Figyelt kérdés

3 hete vettem egy msi gtx 1060 gaming x-et, azóta csak mostanában tudtam tesztelni, mert nem voltam otthon. A lényeg h terhelés alatt elkezd ciceregni/zizegni. Nem a ventilátorral van a baj az biztos, mert ha azokat kikapcsolom akkor is van ez a hang. Még a tápot is kivettem a házból, hogy biztos legyek benne.

Ami még gyanús lehet az az alaplap, bár nem tudom... msi b150m bazooka

i5 6400

2016. aug. 27. 15:19
1 2
 11/14 Proca válasza:

Nekem Asus 1070 csinálja.

Olvastam hogy ha kicserélik akkor sem biztos hogy az új kártya nem fog ugyanúgy zizegni.

Ez egy eddig nem megoldott fejlesztési hiba vagy baki.

Magas FPS miatti frekvencia a halható tartományba kerül.

2017. márc. 16. 14:28
 12/14 anonim válasza:
52%

Ez a jó öreg coil whine megőrjít.

Ne hallgass arra, aki azt mondja, hogy valószínűleg nem cserélik. 3 napon belül kötelesek és utána is kéne, ugyanis ez egy pocsék anyaghasználat eredménye, és mostanában főleg drága vidkariknál fordul elő.

Korábban nem találkoztam ezzel a jelenséggel. Mostanában viszont nem találkoztam olyan drága fossal, ami ne csinálta volna ezt.

Aki azt írja, hogy v-sync, gsync, áram állítgatás, frame limiter, az remélem vesz majd egy méregdrága BMW-t, aminek a motorját leszabályozza, hogy ne mennyen 50 Km/h-nál gyorsabban, mert akkor rezegne a kaszni, és berepedne a szélvédő a sebességtől.

Ezeket a drága hulladék kártyákat nem passzinánszhoz veszik. Rohadtul bírnia kell a maximumot, vagy többet. Ha nem bírja, akkor szemét és zabáltassa meg a gyártó a parasztjaival akik kiszámolták, mennyi hasznot hoz, ha cicereg inkább, de pár forinttal olcsóbban állítják elő.

Igenis mindet vissza kell vinni akár 5 ször is ha kell. És mindenkinek, különben ez a hiba sose fog megszűnni, amíg nem lesz veszteséges a szemét gyártóknak, akik hulladékot árulnak. Kár hogy nincs egy oldal, ahol a serial numberek vezetve vannak, mert ez már már idegölő, hogy ennyire leszarják és újra meg újra eladják, hátha valakit nem zavar.

Akit nem zavar, meg is érdemli. Legyen boldog azzal a szeméttel. Vegye a kicsit keserűbb gyümölcsöt, egye a kicsit lejárt fosatós/levet eresztő húsokat egy vagyonért. De ne buzdítson másokat is erre, mert lesz egy csomó elégedetlen vásárló, akik a gyártó felől elégedettnek tűnnek, mert nem vitték vissza. A következő széria is ugyanekkora trágyahalom lesz, mert megéri a pocsék alkatrész. Nem csak vissza kell vinni, szóvá is kell tenni minden lehetséges csatornán, mert pár év múlva nem lesz olyan termék, ami ne lenne egy zizegő fostalicska. Sokan annyira beletörődnek, hogy lassan normákat határoznak meg a cicergés mértékére. Nem az lesz benne, hogy van vagy nincs. Hanem hogy őrjítő, elviselhetetlen, rohadtul zavaró. Mindez decibellben megadva. Addig kell lépni, amíg lehet, mert lassan visszafordíthatatlan lesz. Lehet kicsit apokaliptikus világot festettem, de amikor az egy millió forint fölötti vadonat új gépből, három különböző serial numberes is cicereg, valahogy az összes ősi sumér átok eszembe jutott és szívem szerint csődbe juttatnám őket.

Jó lenne végre ebben az árkategóriában olyan terméket gyártani, amit alapból kellett volna. Még alacsony árkategóriában is pofátlanság.

Attól hogy sok kártyát érint, rohadtul NEM NORMÁLIS.

2017. máj. 18. 20:56
 13/14 anonim válasza:
Abszolút egyetértek veled! Asus Strix 1080 Ti!!!! szintén ugyan ezt elkezdte csinálni 3 hét elteltével. Amikor le van terhelve zizeg/cicereg vagy mindegy minek nevezzük. A szaros GTX 770-em 5 év alatt nem produkált ilyet. Erre megvesz az ember egy méregdrága (jelenleg 290k) fost és örjítő zajt kap cserébe egy szándékosan halkra tervezett házból. Hívom az üzletet hogy na most akkor mivan, erre azt mondja vigyem be hozzájuk és megnézik/tesztelik ami aká 2-3 hetet is igénybe vehet. Egyrész szánalmas hogy ennyit kell várni, másrészt meg undorítónak tartom hogy ha javítják (mápedig valszeg nem újat kapok) adnak egy már javított/szétszedett kátyát. B***ák meg.
2017. okt. 28. 15:34
 14/14 anonim válasza:
Update: Annyival kiegészíteném az előző hozzászólásom, hogy most tesztelve nem az a baj, hogy esetleg túlterheled, hanem hogy magas az FPS! VSYNC-el 60 FPS mellett kussol a kátya, de 80-90 FPS mellett szinte visít benne az a valami. Tehát egy 1080Ti-al ha csendet akarsz ne akarj 120-180 FPS-el jászani xD. Röhej. Sírjak vagy nevessek, már magam sem tudom...
2017. okt. 28. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!