Nfsfan kérdése:
Hiba a RAM első 64 KBájt-jának tesztelése során mi a teendő?
Figyelt kérdés
Most vettem teljesen új ramokat és ezt "írja" ki a gép vagyis pittyeg mit tudok csinálni?2016. aug. 26. 13:23
1/7 anonim válasza:
Visszaviszed oda ahol vetted, hogy cseréljék ki, mert nem jó..
2/7 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy én csináltam valamit rosszul ?
2016. aug. 26. 14:27
3/7 anonim válasza:
Azon kívül, hogy kárt teszel a RAM-ban, sokmindent nem lehet rosszul tenni, bepattintod az alaplapba, és kész. Az, hogy a RAM hibás, szinte biztos, és valószínűtlen, hogy te okoztad a hibát, azért elég strapabíró eszközök ezek.
4/7 anonim válasza:
Annyit próbálj meg, hogy egyesével kipróbálod az összes RAM-ot, a többit addig kiveszed, így meglátod, melyik a hibás modul. Na, azt kell kicseréltetni :D
5/7 A kérdező kommentje:
ezeket már kipróbáltam és kétlem hogy én okoztam mert nem először csináltam már ilyet szóval akkor gyarihibásak lehetnek
2016. aug. 26. 14:43
6/7 A kérdező kommentje:
nem lehet hogy az alaplap rossz ?
2016. aug. 26. 14:44
7/7 anonim válasza:
Lehetni minden lehet. Ha a régi RAM működik, vagy egyáltalán bármelyik működik, akkor kétséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!