Lecsapnátok erre az üzletre, vagy ennyi pénznél az a különbség már mindegy lenne?
Figyelt kérdés
Egy termék bolti ára 470.000 forint, fixen mindenhol az országban.
Ha valaki kínálná nektek ugyanezt, garanciával és minden egyébbel, bontatlanul 440.000-ért (tehát ugyanúgy, mintha a boltból vennétek) akkor tőle vennétek meg, vagy ráfizetnétek a 30.000 forintot csak azért, hogy boltból vegyétek?
2016. aug. 26. 12:03
2/7 Lord Hidan válasza:
Én tőle venném akkor. Ugyan olyan termék ugyan úgy garival. Azt a 30ezret másra is tudom költeni
3/7 Lord Hidan válasza:
Persze csak akkor ha megbízható emberről van szó
4/7 anonim válasza:
Két esetben árulsz a bolti ár alatt: használt vagy lopott. Ha a piacon megjelenik egy olyan eladó amelyik olcsóbban árul, a versenyhelyzet miatt a többi eladó is le fogja vinni az árát. Az a helyzet amit felvázoltál elméletben lehet működne, a gyakorlatban nem.
5/7 anonim válasza:
Vagy elcsalja az áfát és nem ad számlát.
6/7 A kérdező kommentje:
Szép is lenne, ha magánszemélyként számlát adnék :"D
2016. aug. 26. 12:23
7/7 A kérdező kommentje:
A részletek nem számítanak, annyi a lényeg, hogy bizonyos feltételek jelenlegi fennállása miatt van lehetőségem bolti ár alatt értékesíteni a boltból elhozott termékeket, ugyanabban az állapotban, ahogyan a boltból megvettem.
4-es én nem értelek. Miért lenne lopott vagy használt? Akkor minden bolt, ami leakciózza a termékeit, hogy az átlagos bolti ár alatt adja el őket, az lopott vagy használt termékeket ad el?
2016. aug. 26. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!