Melyik fejhallgatót válasszam? (Amazon-t is elfogadok)
Turtle Beach - Elite Pro Tournament Gaming Headset
Logitech G633 Artemis Spectrum RGB 7.1 Surround Sound Gaming Headset
Sennheiser GAME ONE PC Gaming Headset
Razer Man'o'War
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam mert vegyesek az értékelések.Bármilyen fejhallgatót elfogadok ezeken kivül(persze ezeket is) csak 7.1 legyen és jó minőségű.Az ár nem számít!
Mivel a fülesnek az a hatalmas előnye, hogy a füleden van, így a stereoheadset is teljes térhangzást tud biztosítani. A "valós 7.1" headsetek fizikailag különválasztott drivereivel pedig az a baj, hogy a fizikailag kisebbek, így hangminőségük gyengébb és drágábbak is (ráadásul háromszor annyi van belőle). Így habár semmivel sem lesz jobb játékra - a minőségük miatt inkább rosszabb, zenehallgatásra általában minősíthetetlen, ha az ársávjában vetjük össze más professzionális fejhallgatóval. A virtuális 7.1 pedig gimmick, azok stereoheadsetek és ugyanúgy szoftveresen meg lehet oldani bármelyik stereoheadsetnél is, hogy más legyen a hangzása.
Attól, hogy 8 kimenet van az alaplapi hangvezérlőn, még nem kell 7.1 fejhallgatót meg 7.1 papucst rákötni, nem arra való.
Továbbá nem is támogatom a kompakt megoldásokat, különálló mikrofon és különálló fejhallgató külön-külön lényegesen olcsóbb. Vagy azonos árban lényegesen magasabb minőségű. Legyen inkább Sony MDR-7506 + Audio-Technica ATR 3350.
Azért írtam I-II-t, mert nem voltam biztos benne, hogy árulják az I-et. Pazarlás az a +5k a II-esre, de még így is jobban jár az ember ár/értékben, mint a méregdrága 7.1 fejesekkel.
Játékra nem is nagyon kell jobb füles, meg igazából nincs is más efelett headset (azaz mikrofonos fejes), csak túlárazott divat/gémör cuccok.
Nem szoktam mikrofonnal játszani, úgyhogy nem tudom mennyire kényelmetlen állómikrofont használni, de én is a külön venném a kettőt (streamerek is így játszanak, úgyhogy nem lehetetlen megszokni).
Én mondjuk első körben Audio Technica M30X , M40X-et (több mély-közép kiemelés, kicsit jobb hang, cserélhető kábel) próbálnék, vagy mondjuk Beyerdynamic DT 770 32 Ohm.
Ha napi 6-8 óra játékra kell, akkor mindenképp ki kell próbálni, hogy mennyire kényelmes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!