BenQ GW2470h vagy BenQ EW2440l? Melyiket válasszam?
Sziasztok.
Ezen a két monitoron vacilálok. Nem tudok dönteni.
Külsőleg jobban bejön az EW2440l a rövid kávája miatt,viszont ebben csak sima VA panel van,míg a GW2470h-ban meg AMVA+ panel.
Elsősorban filmre és játékra használnám,de nem hardcore szinten,multiban max cod4,inkább single-ben szereték játszani pl: witcher 3,dragon age inquistion.
Sajnos nem tudom,hogy az AMVA+ panel mennyivel lehet jobb a sima VA panelnél,erről nem találtam semmit se,de gondolom a VA panel újabb variánsa.
Hát pont ez a baj,hogy nézem én a teszteket de pont a leglényegesebb dolgoról nem találok semmit,a panelről.
Csak annyit sikerült összebogarásznom,hogy az AMVA+ panel a VA panel továbbfejleszett változata,de sajnos semmi konkrétot nem találtam. Tényleg az lenne a legjobb ha a két monitort egymás mellé raknák és úgy videóznák le film és játék közben.
Köszi,ez hasznos infó :)
Esetleg be tudnád linkelni ahol olvastad ezeket a véleményeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!