Melyik lenne a jobb játékra?
Intel Core i3-6100 3.7Ghz
MSI H110M PRO-VD
Gigabyte Radeon RX460 OC 2GB DDR5
Kingston DDR4 2133Mhz/8GB
Cooler Master 500W Elite Power
Intel Core i3-6100 3.7Ghz
MSI H110M PRO-VD
MSI GTX 750Ti 2GB
Kingston DDR3 1600Mhz/4GB
Enermax NAXN Basic 450W
Muszáj ilyen szar tápokat venni?
Egyébként megnézem ahogy a sima h110 PRO-VD (tehát nem D3-as) alaplapba hogy raknak ők ddr3-as ramot.
Gondolom ezek ilyen előre összerakott imperiumos szarok, írd le mennyid van és írunk egy normális konfigot
Nekem is az 1 lenne a jobb.
Viszont hallottam olyanokat is, hogy a Radeon csak AMD processzorral teljesít jobban és az Intelhez meg GeForce kéne.
"Viszont hallottam olyanokat is, hogy a Radeon csak AMD processzorral teljesít jobban és az Intelhez meg GeForce kéne."
Ezt elég régen kitalálták, csak sosem értettem mire alapozzák. Volt AMD CPU-m TNT2 Proval, AMD CPU AMD VGA-val, C2D CPU AMD VGA-val, most pedig az i5-ösömbe készülök venni egy GTX 1060-at, és nem hinném, hogy az említett "városi legenda" ebben hátráltatna.
Egyébként a tápot te választottad, vagy valami összerakott cucc?
A tápot ajánlották ezekhez.
Nem nagyon tudom mitévő legyek mert az RX460 erősebb kártya, de az Intel mellé GeForce kellene "Elvileg".
Mondjuk ezt a Cooler Master tápot nem nagyon ismerem, ezért is írtam ide le, hátha valaki többet tud mondani, így erről az egészről. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!