Miért állítja vissza a videokártyám mindig az alap órajelet?
Figyelt kérdés
Van egy MSI R9 280X kártyám aminek az alap mag órajele 1020MHz amit fel szoktam húzni 1100MHz-ig gond nélkül bírja a kártya 50%-os hűtés mellett is. Viszont egy kis idő múlva terhelés nélkül is gondol egyet és mintha elfelejtené a beállítást vissza rakja alap órajelre, de a ventilátor beállításaimat megjegyzi. Régebben nem volt ilyen gond csak amióta ezek az új AMD driverek vannak. Másnál is jelentkeznek ezek a problémák? Az szerintem nem lehetséges, hogy túlterhelés miatt állítja vissza mert terhelés nélkül is csinálja ezt terhelés közbe meg nem nagyon megy 70°C fölé.2016. aug. 25. 08:59
1/2 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás!
Ha megy a Chrome miközben videokártya igényes programot használok akkor csak alap órajelig (1020mhz) megy fel a kártya ha viszont bezárom a Chrome-ot akkor megy az általam beállított órajelen gond nélkül (1100mhz).
Érdekes nem tudom mitől lehet ez...
2016. aug. 25. 16:51
2/2 A kérdező kommentje:
Mégsem ez volt a hiba...
2016. aug. 26. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!