Mi a véleményetek erröl az összeálításról? Elviszi laggmentesen a mai játékokat? (Gta5, Fifa16, Minecraft, Rocket league)
Számítógép vásárlás elött állok, de nem vagyok biztos benne, hogy ez meg -e felel az elvárásaimnak. Ez így kb 120 ezer Ft-ba kerül,ennél többet semmiképpsem sem szeretnék fizetno.
Processzor: AMD FX-4300
Alaplap: Asrock N68-GS4/USB3 FX
Tápegység: Chieftec Smert 600W GPS-600A8
Memória: Kingston 2x4GB DDR3 1600MHz Hyperx Fury HX316C10FK2/8
Háttértát: Westem Digital 1TB 64MB WD10EZEX
Videókártya: GTX750 Ti 2GB DDR5 GVN75TD5-2GI
Gépház: Zalman Z3 Plus
Elavult gyenge processzor
FX-alá rossz alaplap
Veszélyes tápegység
ram, hdd okés.
Szerintem már a 750 ti is eléggé elavult hisz 7es széria
gépház oké.
Egy használtból sokkal jobb gépet össze tudnál rakni
Fx ből 6300 a legalja amit játékra érdemes megvenni, azzal úgy ezen a gépen szépen menne a gta5, a többivel nincs személyes tapasztalatom.
Azt a tápot sürgősen felejtsd el, nem a szám alapján döntünk ami az oldalára van írva, ha 600 as tápot akarsz akkor dobj rá még 8-10k t legalább(de nincs szükséged akkora tápra távolról sem, ez a gép nem fogyasztana 200 wattot sem..) 400-450 es tápnál nem kell nagyobb, abból meg kapsz jót ennyiért.
egyik sem mai játék.
az fx-ek elavultak, ha mégis azt vennél 6300 a minimum, de az is 970-es vagy jobb chipsetű lappal.
tápegység hulladék
ram hdd jó, bár ezeket nehéz elrontani
az a vga max. használtan, közel ennyiért rx460 van
gépház ha tetszik vigyed, nekem nem kéne
150 ezer forint alatt én használtan nézelődnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!