Melyik kártya éri meg most jobban ár/érték arányban (GTX 970 vagy GTX 980)?
Azért annyira nem jó buli az 1060, 980 teljesítményét sehol sem hozza, az meg nem olyan lenyűgöző hogy annyiért adják mint amennyiért korábban egy másfél éves kártyát - a 970 volt túlárazva, nem az 1060 jött jó áron. Normális hűtéssel meg kb annyival olcsóbb mint amennyivel gyengébb a 980 nál - nem rossz vétel persze, csak épp semmivel sem jobb.
970 et már egy éve sem ajánlottam volna senkinek, ha belefér a 980\1060 akkor mindenképp megéri, ha meg nem, akkor nincs is kérdés.
Miért ne hozná? Szinte egy szinten vannak 5fps eltérés sincs a két kártya között hol a 980 hol az 1060 javára
Nincs nagy eltérés, nem is akartam ezt sugallni(habár visszaolvasva tényleg félreérthető voltam). Pár ezer forint van az 1060 és a 980 között általában, kb ekkora a különbség is teljesítményben ~ ár\érték arányuk többnyire megegyezik, azt érdemes venni amelyik olcsóbb, viszont ha ilyen 6-8 ezer forinttal olcsóbb az 1060 akkor azért nem mondanám, hogy olyan hatalmas üzlet, ha az ember kiad 110k t akkor a 117 be sem hal bele(ha mondjuk ugyanez a különbség lenne 50k alatt akkor egész másképp nézne ki a dolog).
A videót inkább nem kommentálom, sok mindenre jó, de hogy döntést ilyen alapján nem szabad hozni az biztos - ennyi erővel annyit is kiírhatna, hogy "jó kártya, vedd meg".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!