Valaki segítene 250 max 300 Ezer F-ért összerakni egy jó PC-t?
Úgy gondoltam Iponon veszem meg...de ha én teszem össze abban nem lesz köszönet :D ...szóval inkább segítséget kérnék :) Ha valakinek lenne ideje gépösszerakóban összetenni egy gépet ebben az árban azt megköszönném. :)
Ja és csak PC kell minden más van: Monitor...stb.
Milyen perifériáid vannak (pontos típus, elsősorban monitor és hangfal, fejhallgató érdekel)? És mire lesz használva a gép?
Ha olyan vagy, mint az előző kettő kérdező, hogy 500 ezerből kell minecraftra gép vagy 50 ezerből kell egy munkaállomás, akkor hagyjuk.
Monitor: LG Flatron E2240
Fejes: Ozone Onda ST
Játszani kellene :)
MSI B150M Mortar
Intel i5-6500
Kingston 2x8GB DDR4 2133MHz HyperX Fury
Gigabyte GTX1060 Gaming 6GB
Samsung 240GB 850 EVO
Western Digital 1TB EZEX
Corsair 400W Vengeance
Fractal Design Define R4
Én így raknám össze, de egyéni szempontokat figyelembe kell venni, mint például azt, hogy mekkora tárhelyre, milyen chipsetre, milyen csatlakozókra stb van szükség. Full HD miatt felesleges GTX1060 fölé menni, mert már az is mindent ultrán visz, legalább 2 év távlatában (hosszútávra meg nem lehet tervezni videokártyával), így viszonylag kényelmesen bele tudunk férni a keretbe.
GIGABYTE GA-H110M-S2H
i7 6700
8GB ddr4 2666
nvidia 1070 8GB
Cooler Master Thunder 500W
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!