Szerintetek milyen ez a gép?
Erről a konfigurációról lenne szó:
Intel Pentium G3460 processzor
Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury kék HX316C10F/8 memória
MSI B85M-E45 alaplap
Sharkoon VG4-W Green 4044951016211 számítógép ház
Western Digital 500GB SATA2 WD5000AVCS merevlemez
Kiszállítássál mindennel együtt 80'000Ft-ba lesz és ez is a max keretem.
Alap felhasználásra lesz (játék,filmnézés,netezés,adobe alkalmazások használata,office alkalmazások használata, stb.)
Később majd ha lesz rá pénzem akarok bele venni videokártyát is meg a procit is kiakarom cserélni egy I5-re de most erre nincs pénzem és a gép meg kellene.
Sok gondom volt az amd-s gépekkel így azokról én lemondok szóval ha kérhetem azokat ne hozzátok fel de szeretnék kicsit tájékozódni olyantól aki jobban ért hozzá mint én hogy szerinte milyen a gép.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
u.i:
Tápegység:
Ewent Silent Pro 550W
Ja igen, csak a tápegység veszélyes, a ház meg lespórolt, a szokásos. Tehát azokkal van baj, amik pont 10+ évet kibírnak. Ilyen alacsony áron csak használt konfiguráció jöhet szóba, lehet szerezni néha i5-s gépet is.
Nyilvánvalóan sokan nem szeretnek használtan venni, mert az "nem biztos", hogy jó lesz. Hát barátom, ez biztosan szar. Nem sokkal jobb.
Mért lenne veszélyes a táp?
És mért lenne lespórolt a ház?
A táp az azért van mert ezt kaptam az egyik munkatársamtól ö is ezt használja és nincs vele semmi baja.
A ház meg szimplán tetszik mert a kedvenc színem a zöld és még plexi oldalú is.
Használt konfigurációt meg nem veszek mert az előző épem is az volt és 4 hónapig ment (és csak megjegyzem üzletbe vettem azt is 90-ért használtan..)
Mert sosem volt tesztelve, és egy ilyen fontos eszköznél, mint a tápegység, ez automatikusan kizáró tényező. Ugyanis ez látja el az egész konfigurációt árammal, így ha adott esetben 12V helyett ad 13V-t, esetleg 5V ágon 8-t, akkor az elég gyorsan kinyírja az alaplapot, videokártyát és az HDD-ket. Ha nincs benne kellő védelem, akkor egy áramszünet vagy hálózati gebasz után minimum károsodni fognak a komponensek, de akár tűz is üthet ki. A tápegység pont az az alkatrész, ahol nem azt nézed, hogy az meddig bírja, hanem hogy a többi alkatrész meddig bírja.
Használt gépet ne üzletbe vegyél.
Hát Ha nála nem volt semmi baj akkor szerintem itt se lesz.
Használt gépet meg egyáltalán nem veszek. sokszor pórul jártam már használt cuccokon.
7# Írtam
8# Mint mondtam használtan csak én basztam rá mindig ezért nem veszek..
Mert nincs 2-3 hét vagy hónap múlva megint 80k-m hogy gépet vegyek.. vagy ha tönkre megy akkor te kifizeted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!