A három alábbi vga közül melyik a legjobb?
2016. aug. 22. 22:07
3/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm és a 3. kártya mekkora tápot igényel, mert jelenleg 300 wattosom van. Ha nem nagy kérés, kérlek linkeljetek 1-2-t ésszerű kereteken belül.
2016. aug. 22. 22:22
4/15 Lord Hidan válasza:
5/15 anonim válasza:
Ha rx 460 2gb veszel, akkor a tápot sem fontos cserélni (feltéve, ha jó minőségű 300-as)
6/15 anonim válasza:
egy corsair vengeance 400-500W-ig vagy egy XFX 450W Pro P1 elég neki
7/15 A kérdező kommentje:
AMD Phenom X3 8750 Triple-Core Processor - 2.40 GHz
A tápegységemet nem tudom. 2009-ben lett véve, a gyári ami benne van.
3 GB ramom van DDR2-es, ha ez számít valamit.
Az általad linkelt vga az jobb, mint a fentiek bármelyike, csak mert olcsóbb.
Am én ezt a tápot néztem ki, ez elég lenne? Ill. ezen rajta van minden szükséges csatlakozó, ami az aktuális kártyához kellhet?
2016. aug. 22. 22:35
8/15 Lord Hidan válasza:
Itt processzort is kéne cserélni nem csak vga-t. De egyébként jobb mindegyiknél és olcsóbb is. Ramból se ártana legalább 6gb
tápnak xfx ts 430w a minimum
9/15 A kérdező kommentje:
pegatron narra5 alaplapom van, ami ha minden igaz max csak 4 gigát kezel. A lényeg az lenne, hogy ha marad az alaplap, mert marad (nincs már arra lové) akkor is tudni fogom használni az általad linkelt vga-t a megfelelő teljesítményű táppal?
2016. aug. 22. 23:14
10/15 A kérdező kommentje:
Most nézem. Ez a tápegység marha drága nekem. Azt amit linkeltem, az nem jó hozzá?
2016. aug. 22. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!