Milyen driver kereső és telepítő programot tudnátok ajánlani?
Az a helyzet, hogy kicsit régebbi alaplapom van és az egyik ismerősöm nagy nehezen talált pár éve drivert nekem, amikkel úgy-ahogy el éldegélt a gépem, de most szeretném a gépemet (szintén kicsit régebbi darab) windows xp-ről windows 7-re frissíteni. Nem vagyok annyira elmaradva, mert a laptopomon frissebb oprendszer van, csak ritkán használom a gépemet és jó volt rajta az xp.
Na, de egy szónak is száz a vége, nem vagyok biztos benne, hogy a mostani driver, ami van az alaplapomhoz az kompatibilis lenne a win7-el, ezért egy megbízható szoftverre lenne szükségem, ami keres nekem drivert a hardverekhez és telepíti azokat. Rengeteg ilyen kamu programmal találkoztam már és nem igazán tudom, hogy van-e egyáltalán megbízható program, ami nem malwareket, etc...pakol a gépemre egy kis "szolgáltatásért" cserébe, aztán pedig teli dobálja a képernyőt reklámokkal.
Drivermax!
Meg is veheted.Vagy ha nem akk nem.
Drivermax.com-ról letöltöd,felrakod.(Ha letöltöd egy nap csak 2 drivert tudsz felrakni/frissíteni)És bem rak fel semilyen reklámos sz*rt.Ja és az instllálásnál lesz valami olyan h instal nemtommilyen programot.Ott decline!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!