Intel Core i5-3570 3.4GHz LGA1155 Processzor vagy AMD X8 FX-9370 4.4GHz AM3+ Processzor?
A gépemet annó 2 éve vettem.
Azóta vettem bele egy új videókártyát és több ramot.
Most annál tartok hogy egy új processzort vegyek bele, de nem tudom eldönteni hogy,
ezt vegyem meg: [link]
vagy ezt: [link]
Az AMD procit úgy akarom megvenni hogy még gyújtök és egy hozzá való alaplapot veszek.
Az lenne a kérdésem hogy melyik érné meg jobban, mert az AMD az 8x4.4ghz, az Intel az meg 4x3.4ghz, de azt mondják hogy az Intel-nek jobb a teljesítménye.
Melyik éri meg jobban?
Nincs a 6500-al egyszinten, mert harmadik generációs..A hatodik generációs skylake-ek erősebbek, de tökmindegy, mert nem kapni hozzá alaplapot.
Nem értitek meg, hogy az 1155-ös foglalatú alaplapot már NEM FORGALMAZNAK??
Közel tíz éves processzor, mit akartok már tőle? Lehet magas órajel van ráírva, de régi. Azóta fejlődött az Intel is, és más gyártási teknológiával készíti a processzorait, ennek eredményeképp, az újabb generációsok erősebbek, mind a régiek.Teljesen mindegy, hogy milyen magas órajel van ráírva.A 6th processzorok erősebbek.
Kivétel talán az extreme sorozat, de kétlem, hogy arra lenne pénzetek.
Amúgy meg hatvanezer forintért egyáltalán nem éri meg..
Addíg fogod használni, amíg a használt alaplapot tönkre nem megy, utána a lappal együtt dobhatod ki a szemétbe a hatvanezres processzort. :)
Az alaplap vásárlás az még belefér nekem kb. 20.000Ft-ért.
Olyan processzort szeretnék venni ami teljesen megéri az árát.
Igen, mindenképpem 6×××-eset vegyél a 3××× hez már nem tudsz venni lapot.1155ös tokozásút ne vegyél semmiképpen.A 6th skylaket vehetsz, de pár héten belül jönnek a 7th processzorok.abból válogassál majd, addíg meg bírd ki, gűjtögessél.Visszafele nem érdemes gondolkozni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!