140. 000 ft-ért szeretnék mezei gamer gépet összerakni, de nem vagyok benne biztos, h a konfig amit összehoztam jó-e?
Itt van, hogy miket néztem bele.
Proci: i3 6100
Alaplap: GIGABYTE GA-H110M-S2H
RAM: HyperX Fury Black 1x8GB DDR4 2133MHz CL14
Videokártya: Sapphire Radeon RX 460 OC 2GB DDR5 128-bit Lite
Táp: Ezt elég nehéz volt kiválasztani, de olvastam pár helyen, h a Seasonic elég jó tápokat gyárt
Seasonic S12II-520 Bronze 520W
Gépház: Zalman Z3 Plus
HDD-böl érdemes megtartani az előzőt? 500 gb Seagate vinyó pontos részleteket nem tudok róla...
Szerintem elég jó konfig. Max tápon tudsz spórolni, elég egy Corsair Vengeance 400W vagy XFX TS 450/430, de ez alá nem érdemes adni.
HDD-t meg tarthatod nyugodtan, később ha bővítesz/fejlesztel vehetsz bele SSD-t de nem létszükséglet. 500 GB tárhely meg ha eddig elég volt valószínű hogy ezután is elég lesz.
Itt a 4 szálú párhuzamosításon van a hangsúly. i3 mellett csak az architektúrális újítás áll és a kevesebb fogyasztás(melegedés is). Ha erő kel, Quad.
Quad 4 mag. I3 2 mag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!