Az ARCTIC Freezer i11 CO mennyire jó CPU hűtő?
Figyelt kérdés
Láttam róla tesztet, elég jónak ítélték, ahhoz képest, hogy az ára eléggé baráti (8.000!!!). Igazából pc fórumon ajánlották, és ezután néztem róla tesztet. Egy i7 6700k-hoz kellene nekem.2016. aug. 22. 15:09
2/7 A kérdező kommentje:
Engem az érdekelne, hogy meg-e éri beletenni a gépembe, egy ilyen procihoz. Nem szeretnék a véletlenre bízni semmit se, csak ez az ár nekem "túl olcsó", a többi CPU hűtőkhöz képest. De persze, ha tényleg ennyire megbízható akkor nem kérdés a vásárlása.
2016. aug. 22. 15:21
3/7 anonim válasza:
Én nekem nagyon jó tapasztalataim vannak az Arctic-al de ilyen CPU-hoz (főleg ha rendesen húzni fogod) kicsit "combosabb" hűtő-t.Nem baj ha maradsz az Arcitc-nál csak szerintem egy I30/I32/CO vagy MINIMUM egy 13OC
4/7 Lord Hidan válasza:
Ne viccelj ahhoz a processzorhoz minimum alpenföhn matterhorn...
Mellesleg 8 ezer szerintem elég drága érte. Én az i30-at 7000ért vettem
Ha tuningot akarsz akkor 15ezer + kategóriában nézegess
5/7 A kérdező kommentje:
Akkor pl. egy Alpenföhn Olymp?
2016. aug. 22. 15:32
6/7 anonim válasza:
Akkor már inkább Nocuta NH-D14 SE2011 [link]
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!