Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Processzor hűtőt tervezek...

Processzor hűtőt tervezek vásárolni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egy Intel i7 6700k-t vásároltam, és ehhez szeretnék egy Noctua NH D9L hűtőt vásárolni. Szerintetek ez egy jó kis hűtő? Vagy tudnátok hasonló árértékben hasonló jó hűtőt vagy jobbat? (Egyébként 33 ezer most a pcx-nél ez a hűtő). A válaszokat előre is köszönöm.

2016. aug. 22. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:
ami noctua az már csak jó lehet, egy tizessel olcsobban van bq dark rock ppro 3 az is elég lenne a procinak (tuningra gondolok)
2016. aug. 22. 09:44
 2/6 Gábor_79 ***** válasza:
Szerintem egy 9 centis ventilátorral szerelt hűtőért ez sok. Ha tényleg ennyi az ára, akkor a D15/D14 termékük olcsóbban ugyanolyan jó. Ha nincs különösebb méretkorlát, vagyis a ház befogad legfeljebb 160 mm magas bordát, akkor a D14 majd egy tízessel olcsóbb ugyanonnan. És azt is használhatod 1 ventilátorral, ami akár lehet 9 cm-es vagy a nélkül, ha nem terheled agyon.
2016. aug. 22. 10:16
 3/6 MGéza ***** válasza:
A vásárolni tervezett hűtődet jobb ha megnézted volna mire ajánlják... ez ugyan egy prémiumkategóriás hűtő, de főleg HTPC felhasználásra szánták, nincs is akkora teljesítménye mint azoknak amit írtak helyette. Esetleg az Alpenföhn Matterhorn black/white vagy Olymp lenne még a jó választás.
2016. aug. 22. 10:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Kinéztem egy Noctua NH C14S-t. Azt viszont nem értem, hogy pcx-en írja az LG1151-es foglalat támogatásat de pl prohardveren nem. Akkor most hogy van ez?
2016. aug. 22. 11:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Vagy amit az első hozzászólo mondott, a Be quiet Dark Rock PRO 3 BK019-et. Nem vagyok valami nagy gépszaki ezért is tettem fel a kérdést inkább vásárlás előtt.
2016. aug. 22. 11:49
 6/6 Gábor_79 ***** válasza:
Azért nem írják külön-külön a kompatibilitást, mert a 115x foglalatok furattávja megegyezik, nem változott. Tehát jó mindkettő(három)-ra.
2016. aug. 22. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!