Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez szerintetek milyen gép?

Ez szerintetek milyen gép?

Figyelt kérdés

Össze akarok rakni egy gépet. Az lenne a kérdésem, hogy ez jó gép lenne? Tehát minden jó lenne benne (a videokártya illeszkedik az alapllaphoz, a ramok stb.)?

Asus M5A78L-M/USB3

Asus geforce gt 730 4 GB

AMD fx 6300

Corsair 8 GB ddr3 1600MHz

Elég 400W táp?

Mi a véleményetek? Játszásra, videóvágásra jó? Pl. Gta5

#videokártya #AMD #Asus #Intel fanok
2016. aug. 22. 03:50
 1/8 anonim ***** válasza:
Alapvetően jó, viszont nem "400W táp", hanem pontos típus, mert pont nem az számít, hány wattos, hanem milyen minőségű.
2016. aug. 22. 04:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Működni ugyan működne, de a memórián és esetleg a procin kívül szar az egész. Hatalmas a lap meghibásodási aránya, az a kártya semmire nem jó(az meg, hogy a 4gb s modellt választottad.. hát, maradjunk annyiban, hogy nem kell az rá), és a táp gondolom valami 4-6k környékén kapható hulladék. Lehet kevés pénzből korrekt gépet összerakni, de csak használtan. Böngészésen és filmezésen kívül semmire nem jó, ha játszani is akarsz nézz pl egy gtx 660/750ti t 25-30k környékén(vagy ezeknek megfelelő amd t, talán 7850, de nem vagyok képben az akkori amd palettával).
2016. aug. 22. 05:55
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
amd már nem érdemes venni itt van uj am4es ddr4es zenn cpu ... de még nincs alaplap hozzá ,és csak mult héten mutatták be ...
2016. aug. 22. 07:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Minimum egy GTX 750 ti kellene es egy i3 a gta v-hoz..
2016. aug. 22. 08:35
 5/8 anonim ***** válasza:

Sem a CPU család sem pedig a hozzá tartozó AM4-es foglalatú alaplapok nem jelentek meg. Majd november végén, december elején lesz a start.

Kérdező: FX proci alá jó lap kell. (értsd: 22-25 ezertől kezdődnek)

Az a videokártya a 4gb vrammal akkora parasztvakítás...

400W táp...1 hét után kipurcan és elviszi a teljes gépet...

Írd le mennyi a kereted, akkor tudunk Neked írni konfigokat.

2016. aug. 22. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Összedobtam egy FM2+ platformra épülő konfigot, "játszásra" minimum ilyen kell:

[link]

Ha össze tudod szerelni és rendszert is tudsz telepíteni rá (vagy egy hozzáértő ismerőst megkérsz), akkor sporolhatsz 7-8 ezret.

Athlon 860k-s proci: 2 modul, 4 mag, szorzózármentes, jobb hütővel húzható...

Msi x88 chipsetes lap...semmi extra...célnak megfelel...

Az RX460-as videokártya 1000x jobb annál amit te írtál, a GTX 950 szintjén van (ami 44-55k között mozog).

400W-os FSP Hexa táp, tökéletesen elég ehhez a konfighoz.

Zalman Z1-es ház, ez alá nem érdemes adni...

125 ezerért újonnan ez egy jó gép, használtan ennyiből kijön egy i3 4***-as proci, r9 280-al/380-al is...(többi komponenst is beleértve...)

2016. aug. 22. 09:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó infók szerint csak jövőre jön sajnos

2016. aug. 22. 10:07
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Én egy fsp hexa táp- ot gondoltam, mennyi a keret azt nem tudom de ha tudtok akkor légyszi írjatok egy jó konfigot.
2016. aug. 22. 12:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!