Mit jelent a biosban láttam, hogy: C. I. A.2 nem mai alaplapom van gigabyte ep35-ds4? Szerintetek hogy huzzak kicsit rajta? Tudom kevés a ram.
Picit szeretnék húzni a gépen nekem csak LOL-ra kell...
Intel core2 duo 2x2,93Ghz 64bit
Ati HD4650
Black dragon geil 2x1gb 1066Mhz ddr2
Szerintem sem feltétlenül éri meg húzni, mivel a stabilitás rovására is mehet.
"Néhány" ezresnél azért szerintem valamivel több egy játékra elfogadható, használt videokártya, de 10ezer körül már lehet többet is találni.
Egyébként ha lassúnak érzed a játékot, akkor próbáld kisebb felbontáson és alacsonyabb grafikai beállításokkal, de egy lassabb vagy terhelt internetkapcsolat is okozhat akadozást.
Ahogy írtad, elsőnek kicsit több (plusz 1-2GB) memóriával próbálnám.
Fut rajta a Lol szépen, csak akkor van probléma mikor nagyobb akció van, akkor fagy és persze meghalok.
Igen a Ram... de akkor ugyan ilyen ramot kéne bele venni egy az hogy drága és már nem igen találok ilyet.
Össze állítottam már egy konfigot. 350 ezer Ft-os gép lesz kb. Addig szeretném ki húzni ezzel,amíg össze jön a másik, azért gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!