Nemrégiben vettem egy 16gb rammot infok (lent) és amikor beraktam a gépembe a kettö rammot akor elkezdet folyamatosan siponlni de a régi rammal nem mi lehet a baj?
"Kingston HyperX Savage 16GB DDR3 1600MHz Kit" -2x8gb
Típus DDR3
Órajel 1600 MHz
Feszültség 1.5V
Időzítés CL9
Egyéb XMP Profile
Ez így nagyon kevés.
Példának okáért pontos alaplap név se ártana, lehet nem kezeli a 8GB-os modult egy ram slot. AIDA64, Everest stb programok kiírják a neveket.
DDR4 SDRAM
64 BIT
24:3
800Mhz DDR
1600 Mhz
12800 Mb/S
Alaplap neve
Acer Aspire TC-710
Bennem felmerülnek ilyen gondolatok, mint:
Hogy a fenébe raktad bele az asztali gépbe szánt memóriát egy notebookba, mikor annak más a kialakítása? A noti ram hosszabb és keskenyebb. Szóval már itt elvérzett a kérdés.
Nem értem, ebbe is minek raktak DDR3-as ram slotos alaplapot, mikor az kinyírja a gépet?
Amúgy a probléma ez:
DDR3L SDRAM
Neked alacsony feszültségű ram kell a gépedbe, tehát 1.35 voltos, erre te vettél bele 1.5 voltosat, ami nem kap elég áramot ezért sípol. Benne van a nevében is, DDR3Low, ilyet kell venned (aminek a neve végén ott van egy L betű)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!