Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Laptopom miért sípol?

Laptopom miért sípol?

Figyelt kérdés
Működés közben is szokott sípolni amit nem értek, aztán ha rádugom töltőre és eléri a 80%-ot az akku akkor megint sípol. Ha éjszaka szeretném tölteni akkor lehetetlen mellette aludni, vagy elég távol. Viszont napközben mivel van egy alapzaja a hétköznapi életnek nem is hallani. Attól félek hogy alaplapot kell cserélni de akkor a laptop kuka, hisz egy 6 éves gépről van szó. Most szeretnék bele új HDD-t venni és egy hűtőventilátort és ha utána se kép se hang akkor az nagyon jó lesz. Mellesleg aksit már gariba kicseréltettem hátha az a baja de nem.

2016. aug. 21. 08:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Jelenleg is hallom és a nagyobb zaj az magából az akkumulátorból jön de a laptopot ha szemből nézzük akkor a bal sarka felől is hallom. Nem tudom hogy mi ez de nagyon aggasztó és így nem merek költeni rá, jelenleg meg nincs arra keretem hogy több ezer forintért kutassák a hibát egy szervizben.
2016. aug. 21. 08:55
 2/5 anonim ***** válasza:
aksi kuka
2016. aug. 21. 10:05
 3/5 anonim ***** válasza:
lehet hogy az alaplap kezd meghalni ..
2016. aug. 21. 10:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a ventilátorának a csapágyazását hallod. Ezt kicserélni nem nagy pénz.
2016. aug. 21. 12:34
 5/5 A kérdező kommentje:
az akku nem valószínű hogy rossz mert gariban ez miatt már kicseréltettem és még így is sípol, aztán a ventilátor csapágyazását nem hallhatom kikapcsolt állapotban szóval csak az alaplap hiba maradt. Szerintem nézek hozzá Ebay-en alaplapot és hajrá. Persze nem most hanem madj pár hónap múlva ha lesz rá pénzem...
2016. aug. 22. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!