Fel lehet valahogy pörgetni a számítógépet?
Figyelt kérdés
Nagyon sokáig tölt be,pedig minden adottság meg van hozzá.vírus irtóztam is,wint telepítettem,kb 1 hónapja és mégis sokig tölti be a programokat de csak a netteseket.van valami ötletetek?a sokig az kb 1-2 perc.2010. ápr. 20. 08:13
1/4 anonim válasza:
Kollégám segített:
"Mivel a kérdésed alapján nem vagy profi, így a BIOS szintű húzást nem ajánlom. HA modernebb alaplapról van szó akkor nézz utánna, h van-e a gyártója honlapján Tuning szoftver amivel biztonságos körülmények között lehet emelni az óraszámon, ha ez sem jön be akkor megkéne nézni, h melyik hardver elem ami lehúzza a többit. Ha kell emailben vedd fel a kapcsolatot velem, és segítek neked." Kollégám email cime: orophin-bandy@freemail.hu
2/4 A kérdező kommentje:
köszi.természetesen nem vagyok profi.köszi a segítséget mindenképp felveszem.1-2 percig rendesen működik a gép.,aztán le lassul.
2010. ápr. 20. 10:48
3/4 anonim válasza:
"és mégis sokig tölti be a programokat de csak a netteseket"
Nem lehet,hogy net gondjaid vannak?
4/4 A kérdező kommentje:
nem.van egy másik gép ugyanerre a hálózatra kötve az jól működik.úgy értem,hogy böngészés,olvasás közben lassul le.2 oldalt megnézek a 3, már nem tudja betölteni,de játszani,filmet nézni,vagy képeket nézegetni tökéletesen lehet.passz.
2010. ápr. 20. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!