Tracer Screamer vagy Trust GXT 210?
Figyelt kérdés
Sziasztok mikrofon vásárlás előtt vagyok és ezt a 2 mikrofont néztem ki olcsó árkategóriában. Azt tudom hogy a Tracer-nek kicsit brummogósabb (basszus-osabb) a Trustnak pedig élesebb,tisztább hangja van. Gameplay videók,streamekhez használnám. Ti milyen mikrofont ajánlanátok max 6000Ft ért? és ha a 2 közül ti milyen videót hallgatnátok szívesebben amiben tisztább vagy amiben basszusosabb hangja van az embernek?2016. aug. 20. 15:39
1/3 anonim válasza:
20ezer alatt szinte mindegy.
Kérdés milyen alapból a hangod, én pl a cérnametélt kislánynak hangzó kisfiús hangtól a falra mászok. Akkor se hallgatnám végig ha a rák ellenszerét mondaná el. Itt valamivel jobb a basszus.
Ha kisebb szobában vagy, ahol visszaverődnek a hangok (fal pl), ott jobb a trust, minimálisan jobban szűri ezt.
De mint írtam, ez teljesen rajtad áll. Ilyen kategóriában nincs nagy különbség.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi annyira nem vékony a hangom de 15 vagyok úgyhogy nem is annyira nagyon mély szerintem a trust-ot veszem mivel természetesebb hangot produkál szerintem :D
2016. aug. 20. 15:46
3/3 A kérdező kommentje:
mivel a tracert nem is annyira tudnám az asztalon elhelyezni normálisan ha valaki még írna hozzá, nyugodtan még lehet ajánlani!
2016. aug. 20. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!