Szerintetek ez jó gamer konfig?
Figyelt kérdés
Alaplap: MSI H110M PRO-VD
Proci: INTEL CORE i3-6100 3.7 GHz
Memória: Crucial 8GB DDR4 2133 MHz
Videókari: Saphire Rx 470 4GB
Merevlemez: Toshiba Desktop 1TB 7200rpm
Valaki segítene találni házat és tápot max 15000ft-ért?
Köszönöm.
2016. aug. 20. 12:51
1/7 anonim válasza:
táp nem lesz benne mert akkor nehezen fog elindulni.
2/7 anonim válasza:
#1 Legközelebb olvasd el a kérdés alatti részt figyelmesebben.
Házat és tápot együtt nem fogsz kapni újonnan 15k-ért, max. használtan. A minimális szint az XFX TS 430 + microATX Zalman ház, olyan 19-20k-ból meglehet.
Ha mindenképp bele kell férni, akkor megnézhetem aprón, ha gondolod.
A többi stimmel.
3/7 anonim válasza:
Táp nélkül nem sokra mész a konfiggal...
4/7 anonim válasza:
Első és harmadik válaszoló: "Valaki segítene találni házat és tápot max 15000ft-ért?"
5/7 anonim válasza:
Sőt, operációs rendszert sem írt, abba miért nem kötöttetek bele? De az az eszetekbe se jutott, hogy lehet is neki már egy? Vagy bármi.... De nem, te gúnyolódtok... Gratulálok
6/7 anonim válasza:
az a gáz hogy a táp csak maga 15000 de én egy xfx 450 vagy 430at mondanék esetleg egy 500-as be quiet system power.
7/7 anonim válasza:
Xfx ts 430 az jó táp.
Ház meg Zalman Z1 egy olcsó jó kis ATX ház például.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!