Miért nem érzékeli a gép a HDD-t?
Vettem egy új gépet, amihez vettem SSD-t is rendszermeghajtónak. Háttértárnak viszont a régi gépemből hagytam meg a HDD-t, mert nem volt semmi baja.
Ma reggel raktam össze a gépet, és miután összeraktam, és elkezdtem felrakni a Windows-t, a telepítőnél rendesen látszott a HDD és az SSD is. Ráraktam az SSD-re a Windowst, minden rendben volt, feltelepítettem az összes drivert, és utána ahogy beléptem a fájlkezelőbe nem mutatja a HDD-t.
Szétszedtem a gépet, megnéztek a kábeleket, kicseréltem a SATA kábelt, a tápcsatiba is egy másik SATA kábelt dugtam, de semmi... Pedig elsőnek a telepítőnél rendesen mutatta, az ssd vel sincs semmi gond.
Mi lehet a gond?
Jó hogy mondod, mert ezt nem néztem meg!
Most megnéztem, és ott igen, látszik! És azt is írja ki, hogy a lemez megfelelően működik.
Akkor most mit kezdjek vele, hogy a fájlkezelőben is lássam, és tudjak rá dolgokat pakolni meg telepíteni? :D
Tárgytalan, megoldottam :D
Azért köszi a segítséget, nélküled nem ment volna mert magamtól nem jutott volna eszembe megnézni a lemezkezelőt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!