MSI Radeon HD 7970 Lightning 3GB GDDR5 384bit videókártya meghajtana e egy samsung s34e790c-t játékok alatt?
Figyelt kérdés
Videókártya: [link]
Monitor: [link]
Szóval lenne e elég kakaó a vgaban hogy meghajtson egy 1440p-s 21:9-es kijelzőt
2016. aug. 18. 20:19
11/12 A kérdező kommentje:
#9 nagyon köszönöm szerinted meg merjem venni a monitort?
2016. aug. 18. 21:54
12/12 anonim válasza:
Megveheted, én is akármennyire érzem, hogy durván csökkent a teljesítmény a 1440p-vel, nem cserélném le, annyi helyem van mint a fene, nagyon nagy képet látok (ugye 21:9-ben még többet látsz), és egyszerűen akkora a felbontás, hogy élsimítást nem is igazán szoktam erőltetni annyira, de ha bírja a kártya akkor hadd menjen néhanapján, de egyébként 4x-es, nagyon max 8x-os élsimítást szoktam csak használni, mert egyszerűen már nem veszed észre.
A Ligthning 7970 még mindig 40 ezrekért megy, szóval ha van esetleg még egy kevés dugipénz ami nem kell másra a közeljövőben sem akkor én befektetnék a helyedben egy GTX 1060-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!