Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a baja a monitoromnak...

Mi lehet a baja a monitoromnak? Nincs kép, de világít a led.

Figyelt kérdés

Gépeztem és egyszer csak elkezdett sötétedni, 1mp volt az egész, de nem lett sokkal halványabb, és egyszer csak elment a kép, de világított a led, tehát nem villogott. Kikapcsolom, majd megint be, 1 mp-ig van kép utána sötét a kép és a led világít. Teljesen sötét, mintha ki lenne a kapcsolva. 2 és fél éves Samsung syncmaster 940n.

Mi lehet a gond?

2010. ápr. 19. 20:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Egy szervizes megmondja. :P

Elég bonyolult szerkezet, sok baja lehet. Általában a kondik szoktak púposodni, lehet akár az is.

Próbáltad már másik gépen is? Csak a biztonság kedvéért..

2010. ápr. 19. 20:11
 2/4 anonim válasza:

nemtom...nekem samsung syncMaster 720n van! nálam is ez a hiba állt elő...elvittem ahol vettük,ott felvették és ők vitték el a szervizbe(Samsung szervizbe)NEKEM MÉG GARANCIÁS VOLT ezért nem kellet fizetnem!!!

szerintem vidd el Samsung szervizbe megmondod h ez és ez a gond vele,és megnézik-megjavítják.

Árat nemtok mondani,nekem még garanciás volt.

Rem segitettem.

2010. ápr. 19. 20:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs másik gép. Vagyis csak laptop. Lehet megnézem a kondikat.
2010. ápr. 19. 20:13
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A monitor háttérvilágitása is lehet. Az lcd monitorokban van egy vagy több fénycső, azok hajlamosak tönkremenni egy idő után. Vidd szervizbe, ők megmondják mi a gond.
2010. ápr. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!