Ha 256 MB-ról 1GB-ra fejlesztem a memóriát ennél a régi gépnél tudok e zenét hallgatni a youtubeon és facebookot használni lefagyás nélkül? AMD Duron 892 MHz
Asztali számítógép: AMD Duron 892 MHz, 2x 128 MB SD RAM, Video kártya Sis 300/305/630/540/730 16MB, Hangkártya Sis 7018Audio Accelerator, Alaplap ECS K7SEM.
Jelenleg olvasásra, email írásra, képnézésre tudom használni. A Youtubeon a videókat megnyitja és játsza, de nagyon lassan. A Facebookot nem tölti be belépéskor lefagy. A cél az lenne, hogy ez a kettő használható legyen. Megoldódik e ha 1 GB-ra fejlesztem a memóriát?
Sajnos nem, kéne hozzá egy sokkal komolyabb processzor vagy videokártya, ami el tud bánni a Youtube adatfolyamával. Erre az alaplapra ilyen processzor sajnos nem létezik.
Ha esetleg találsz valahol a régi Radeon HD 4000-es szériából egyet az AGP csatolófelületű videokártyákból, az meg tudná csinálni. Ezek sajnos nagyon ritka darabok, emiatt nagyon drágák is. Kapnál az árából teljes használt gépet, ami már a maga kétmagos procijával is megoldja, akár videokártyával való gyorsítás nélkül is.
kérdésre válaszolva, igen gyorsabb lenne, de még így is veszett lassú
de fagyogatni így is fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!