Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért csak 40 FPS-em van...

Miért csak 40 FPS-em van WoT-ban a lent részletezett géppel játszva?

Figyelt kérdés

Egy dell inspiron r17 n7110 nevű laptopról van szó.

Kb. 5 éve vettem 225E-ért.

Operációs rendszer neve Microsoft Windows 10 Pro

Processzor Intel(R) Core(TM) i7-2630QM CPU @ 2.00GHz, 2001 Mhz, 4 mag, 8 logikai processzor

Telepített fizikai memória (RAM) 8,00 GB

VGA NVIDIA GeForce GT 525M

VGA 2 (proci IGP magja) Intel(R) HD Graphics 3000

Kijelző 17.3 inch

Natív 1600x900-as felbontásban játszom, de kb. minden beállítást minimumra kellett, hogy tegyek vagy ki kellett kapcsolnom, ahhoz, hogy 25 és 45 között ugráljon legalább az FPS.

Valaki világosítson már fel, hogy min állítsak vagy nem tudom már mit is csináljak, mert alapvetően nem rossz ez a gép és a WoT-ot vinnie kéne szerintem ennél jobban is. Ez az egy játék van jelenleg, amivel munka mellett még elvagyok és van is kedvem vele játszani, de idegesítő, hogy itt van egy ilyen drága vas és a látvány játékban meg egy rakás sz.r!

Nem lehet, hogy a proci igp magjával futtatja a gép a játékot, annak ellenére, hogy mikor elindítom, akkor azt az utasítást adom a gépnek, hogy a Nagyteljesítményű NVidia kártyával tegye.

Erreől lehet csinálok egy képet, mert lehet vannak akik nem tudják miről van szó.

2016. aug. 17. 16:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
VA panel nem IPS. Bocs.
2016. aug. 17. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt gyenge a videókártyád, másrészt csak 2 ghz-es a processzorod. A world of tanksot 1,5 magra írták (ez alatt azt értem, hogy 1 magot tud csak használni, csak a hangot képes egy másik magon is, de az meg nem visz sok teljesítményt).

Így hiába i7-es, a world of tanks szempontjából gyenge a proci.

A wargaming már sok kritikát kapott emiatt, ezért már dolgoznak rajta, hogy minél több dolgot tudjanak külön magon feldolgozni.

2016. aug. 17. 17:56
 13/16 anonim ***** válasza:

Az SSD-től nem lesz több FPS-ed. Gyorsabb lesz a betöltés, ennyit tud játék esetében (feltéve ha azon van)

Egyébként 60 Hz is elég monitornál. A 144 Hz-es monitornak akkor lenne értelme, ha ki is tudnád használni. És amit beraktál (960) azzal nem igazán fog menni... max régebbi / kisebb játékoknál.

2016. aug. 17. 18:04
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt: Az általad összerakott gépben feleslegesen nagy a táp, bár ha véletlen nagyon bejönne ez a "gaming" hobbi, és esetleg kedved lenne venni egy másik kártyát, maradhat.

Másrészt: 144Hz-es monitor akkor kell, ha profi szinten szeretnéd űzni a játékot, bár az sem WoT-ra, hanem valami FPS-re. Inkább vedd az IPS-t.

Harmadrészt: Az általad összerakott gépben a videokártya gyenge. GTX 1060-1070 az ami odaillik.

Negyedrészt: Az SSD-vel nem lesz gyorsabb a játék, csak gyorsabban töltődik be a töltőképernyő.

2016. aug. 17. 18:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Ha valaki még akar tehet megjegyzést vagy adhat tanácsot/tippet, de részemről lezárom itt a témát, mert megkaptam a válaszokat, amikre kíváncsi voltam.

Kösz még egyszer!

2016. aug. 17. 18:48
 16/16 anonim ***** válasza:

A laptopodhoz még annyit hogy próbáld ki a Game Booster nevű progit ha még játszani akarsz rajta.

Van portable verzió is így telepíteni sem kell.Egy próbát megér.

2016. aug. 17. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!