Szerintetek romlik attól a merevlemezem ha sokat formázom le telepítem újra?
Figyelt kérdés
1 vagy két havonta egyszer2016. aug. 17. 11:59
1/16 anonim válasza:
Újratelepítéskor nem csinálsz mást mint fájlokat írsz, olvasol, törölsz. Ezt csinálja a merevlemez amikor működik, és amikor egy rendszert is használsz. Az élettartama ugyanúgy változik mintha nem telepítenéd újra, jobb nem lesz tőle de annyival rosszabb sem mint az átlaghasználat során.
3/16 anonim válasza:
Azt minek ilyen sűrűn telepítgetni? XD
De nyilván amit használsz az kopik is.
Akárcsak az ásó, használod egyszer csak elmegy az éle, de a HDD-t nem szokás köszörülni... :D
4/16 anonim válasza:
Nyilván amortizálódik, de nem jobban, mint ha másolgatnál rá.
Na de mi a bánatért rakod újra havonta a rendszert?
5/16 A kérdező kommentje:
mert olyankor úgy vagyok vele hogy tiszta minden, meg hát egyrészt gyorsabb is a gép [egy ideig]
2016. aug. 17. 13:34
6/16 anonim válasza:
bazz....
Arról még nem hallotál, hogy odafigyelek arra mit teszek a gépre?
húúúú megadtad egy pár órára a kegyelem döfést az idegeimnek....
Csak iskola szezon azt csökkenne a sok okos ember itt gyakorin....
8/16 A kérdező kommentje:
szóval te azért vagy ideges mert más "okos" én odafigyelek arra hogy "mit rakok a gépre" sőt nem egy programmal optimizálom, töredezettmentesítek van normális vírusírtó, talán a config szar úgy ahogy van.
2016. aug. 17. 14:07
9/16 anonim válasza:
Az mondjuk akkor nem fordult meg a fejedben, hogy a HDD haldoklik és azért "rosszul" be egy idő után...?
10/16 anonim válasza:
Természetesen amortizálódik tőle, de egy vinyó elég strapabíró jószág. Most hogy 30 vagy 25 évig marad működőképes, nem kéne hogy aggasszon. Régen elértéktelenedik addigra más okból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!