Tudnátok nekem össze rakni egy jó kis gépet?
Figyelt kérdés
Na szóval arról van itt szó hogy szeretnék pár jó kis játékkal játszani (pl:Rainbow Six Siege,GTA V,Dying Light Watch Dogs meg a Mortal Kombat X-el)és azt remélem hogy segítetek nekem!
Úgy 250 ezerből kéne kijönnie! Nem érdekel hogy milyen grafikán csak legalább menjen z össze felsorolt játék kb 60 fps-el.
Remélem tudtok segíteni!
Válaszokat előre is köszönöm! :)
2016. aug. 16. 18:57
3/4 A kérdező kommentje:
Igen!A többi meg majd később meglesz.
2016. aug. 16. 19:04
4/4 anonim válasza:
Ha csak a gép kell
Alaplap: msi b150 mortar
Proci: i5 6500
Ram: ki gston 2x4 gb ddr4 2133mhz
Gpu: rx480 ref (vagy plusz 10 ért gtx 1060) ha az rx480 nal maradsz akk érdemes várni amig kijonnek a custom hutesu modellek.
Hdd: wd ezex 1tb
Ház: zalman z9 neo
Táp corsair vengeance 400w
A maradékbol mehet egy ssd vagy ha gtx1060 at vennel akk ssd helyett én egy procihűtőt vennék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!