Egyetemre laptop vagy asztali PC?
Hát ha neked jó az asztali akkor inkább asztali. Egy 150ezres gépen bőven jól futnak az ilyen szintű játékok sőt minden mai gém elfut. Míg laptopból egy 350ezres gép se tudná ugyan azt.
Asztalihoz viszont kellenek perifériák is.
Mutass egy laptopot ami ugyanazt tudja mint egy asztali gép, és akár csak hasonló áron van - sőt, a laptop lehet használt is.
Az említett játékoknak alacsony a gépigénye, 150 felett úgy sejtem kb bármelyik laptop jól vinné őket, ha a hordozhatóság fontos szempont akkor belefér a keretbe bőven. Én személy szerint nem vennék laptopot mert ugyanazért a pénzért számottevően erősebb asztalit kapok, és nem utolsó sorban nem egyszerre kell cserélnem mindent ha valami már kevésnek bizonyulna - viszont engem nem érdekel a hurcolászás, nem zavarnak a kábelek, és szeretem a nagy gépházakat is.
nagyon egyszerű kérdés.
akarod hurcolászni?
igen -> laptop
nem -> pc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!