Meglehet javítani? Van egy régebbi alaplapom (pontosan Asrock 775i65g), amit szeretnék újra használatba helyezni.
Figyelt kérdés
Van egy régebbi alaplapom (pontosan Asrock 775i65g) ,amit szeretnék újra használatba helyezni, csak van egy kis gond a processzor helyénél. A fogak amire csatlakozna a processzor, megsérültek.
2 kis fog elvan nyomódva ami miatt szeritnem nem működne a proci. Próbáltam kis csipesszel vissza állítani őket, de nem sikeült és attól félek ha erősebben próbálgatom, letörnek.
1.Valami ötlet?
2.Vagy a 2 fog nélkül is működne a processzor?
3.Meglehet javítani vagy dobhatom ki?
2010. ápr. 19. 17:51
1/2 anonim válasza:
Csavarhúzóval próbáld visszafeszegetni oldalról. Pici és vékony csavarhúzóval megoldható. Bár én még csak procit "javítottam" így (S478-ast).
2/2 anonim válasza:
én speciel késsel szoktam vissza állitani, eddig még egy sem tört le, de azért nem árt az óvatosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!