Ebbe a konfigba melyik tápot vegyem?
Üdv! Eljött számomra a számítógép upgrade ideje,de kicsit bajban vagyok.
Mostani konfigom:
AMD Athlon II X4 750K OC@4.3Ghz
Kingston HyperX Fury 8GB DDR3 1866Mhz CL10
Gigabyte HD 6870 OC Windforce 3X 1GB DDR5
Asrock FM2A75M-DGS R2.0
Western Digital Caviar Blue 1TB
FSP Hexa 400
Zalman Z3 Plus
Amit vennék bele:
AMD Fx 8320
ASUS R9 380
ASRock 970 EXTREME3 R2.0
Az alkatrészek felől már döntöttem,de nem tudom,hogy az fx8320 és r9 380 kombót a hexa 400-as el fogja-e bírni...
Én ezt a tápot néztem:
Mivel részletre venném,és mindenképp Extreme Digitalról,így sajnos nagyon kicsi a választék....
Maximum 20k-t szánnék tápra,viszont azt mindenképp ezen az oldalon...
Elég lesz a konfighoz a Hexa 400? Ha nem,akkor A CM B600 egy megbízható táp?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Az edigitálon jelenleg nincs ajánlható táp mind hulladék ami meg jó 30k felett van.
De miért ilyen elavult, gyenge konfigra akarsz építeni?
FX-ek már rég elavultak és nem érik meg. Értem én ha neked bevált az amd vagy hasonló de és? A másik is ugyan úgy be fog válni..
Építs intelre. Egy i3-6100 játékoknál sokszor jobb mint egy 8 magos FX.
Az r9 380 se nagyon éri már meg. Abból mehet amd de már itt az új RX 470.
https://www.youtube.com/watch?v=TXP6b9wlBCg
4. genes intel-el van össze vetve szerintem abból a 19mp-ből nem éri meg elavult technológiára építeni ami még drága is.
Sokkal jobban járnál egy 6. genes i5-el akár hogy nézzük az fx elavult nem ajánlatos már megvenni
Videorenderelésre sokkal jobb egy i3-6100, mint egy FX8320. Az rendben van, hogy 4 éve jó processzor volt, de azóta az intel 3 generációt kihozott és nem tudja felvenni velük a versenyt. Az i5-6500 utolérése pedig esélytelen.
Egyébként a kiszemelt konfigurációhoz elég a hexa, az edigitalon a legolcsóbb ajánlott tápegység, ami kapható, az a Corsair Vengeance.
Intel Core i5-6500
Gigabyte s1151 GA-H110M-S2H DDR3 s1151
Asus STRIX-R9 380
így akkor jobb lenne? Ez a lap elég lenne a proci alá?
A hexa 400 így elbírná?
Esetleg inkább ez a lap?
MSI B150M PRO-VD D3 s1151
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!