Néhán' napja nem tudom leütni az ipszilon, a hosszú i betűket és a kötőjelet a billent'űzeten. Hog'an lehetne visszaálltani?
Figyelt kérdés
Nem ragadt be, nem ömlött rá semmi, szerintem a lán'om eln'omkodott valamit. Az összes többi tökéletesen funkcionál.2016. aug. 16. 00:59
1/8 3 napos mákos lecsó válasza:
A tálcán nem állítódott át a billentyűzet kiosztás?
2/8 A kérdező kommentje:
Őőőőőőő, azt hol kéne látnom?
2016. aug. 16. 01:14
3/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Asztalon az óra mellett.
4/8 Amarok Tonrar válasza:
HU helyett EN van? Ha igen, akkor shift nyomva tart + alt.
5/8 Amarok Tonrar válasza:
Fordítva akartam írni, de így is működik...
6/8 A kérdező kommentje:
Nekem az óra mellett semmi il'esmi nincs, de a shift+altot már próbáltam, és nem történt semmi.
2016. aug. 16. 01:46
7/8 Hominida válasza:
Vezérlőpult > Terület és nyelv > Billentyűzet és nyelvek > Billentyűzetváltás > Nyelvi eszköztár > Legyen a tálcán. Utána már tudsz váltani.
8/8 anonim válasza:
Ha a billentyűzetkiosztás állítódott volna el, akkor ékezetes betűket sem tudna írni a kérdező, legalábbis ő-t biztosan nem, mert az semmilyen más nyelvben nincs. Egyszerűen kukás a billentyűzet, újat kell venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!