Athlon x4 845 kerdes?
az jobban zavarjon inkább, hogy itt csak két magot lát, pedig akkor ennek négy magosnak kellene lennie. Próbálj egy bios resetet, esetleg tedd fel újra az alaplapi chipset driverét. Ezen a ponton nehéz eldönteni, hogy a procival, a windowssal vagy az alaplappal van-e a gond, de tuti h hibásan működik vmit.
Talán proci kizárható, kétlem, hogy ilyen hiba becsúszna, szal vagy az alaplapnak nem tetszik és esetleg egy frissítés megoldja, vagy elvan vmi gányolva a windows-ban és nem kezeli a négy magot (a memória se tudom miért van lekorlátozva, még ha annyi is a maxos..)
az ékezeteket sem érzékeli a géped?
nekem ilyesmi volt egy phenom x4 9600-on
a megoldás az volt (win7-en, gondolom 8.1/10-en is hasonló a menet): msconfig -> szokásos indítás
nem értettem én sem miért, de működött
amit még megpróbálhatsz, hogy biosban rálesel nincsenek -e a magok letiltva?
nekem amikor a phenom x4-en le nem ment két mag lowon 20 fps-em volt goban ha ment 120 körül. érdekes dolgok ezek.
azóta már eladtam egyébként, de nem volt az rossz proci
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!