Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Athlon x4 845 kerdes?

Athlon x4 845 kerdes?

Figyelt kérdés
Nem reg csereltem le a regi 2 magos APU 7300 procimat erre a 4 magos athlonra, a device manager 4 magot eszlel de viszont ha az msconfigba megnezem a processzorok szamat akkor csak 2-ot ir ki. Most akkor 2 vagy 4 magos a processzor? Azon vagyok hogy lehet nem kellet volna lecserelnem az elozo processzort.
2016. aug. 15. 18:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

az jobban zavarjon inkább, hogy itt csak két magot lát, pedig akkor ennek négy magosnak kellene lennie. Próbálj egy bios resetet, esetleg tedd fel újra az alaplapi chipset driverét. Ezen a ponton nehéz eldönteni, hogy a procival, a windowssal vagy az alaplappal van-e a gond, de tuti h hibásan működik vmit.

Talán proci kizárható, kétlem, hogy ilyen hiba becsúszna, szal vagy az alaplapnak nem tetszik és esetleg egy frissítés megoldja, vagy elvan vmi gányolva a windows-ban és nem kezeli a négy magot (a memória se tudom miért van lekorlátozva, még ha annyi is a maxos..)

2016. aug. 15. 18:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Bioshoz inkabb nem nyulok mert tobb kart csinalnak mint hasznot. :D Holnap ujra rakom a gepemet hatha az megoldja a problemat.
2016. aug. 15. 18:36
 13/17 anonim ***** válasza:

az ékezeteket sem érzékeli a géped?

nekem ilyesmi volt egy phenom x4 9600-on

a megoldás az volt (win7-en, gondolom 8.1/10-en is hasonló a menet): msconfig -> szokásos indítás

nem értettem én sem miért, de működött

amit még megpróbálhatsz, hogy biosban rálesel nincsenek -e a magok letiltva?

2016. aug. 15. 19:09
 14/17 A kérdező kommentje:
Angol billentyuzetem van. majd megprobalom azt amit irtal.
2016. aug. 15. 20:20
 15/17 A kérdező kommentje:
#13 sikerult bevalt az amit irtal msconfig 4 magot ir ki es a task manager is 4 grafikont mutat 2 helyett! nagyon szepen koszonom a segitseget! :)
2016. aug. 15. 20:34
 16/17 A kérdező kommentje:
Dyingt lightban +30 fps novekedest ertem el csgoban +50-60 :D
2016. aug. 15. 21:16
 17/17 anonim ***** válasza:

nekem amikor a phenom x4-en le nem ment két mag lowon 20 fps-em volt goban ha ment 120 körül. érdekes dolgok ezek.

azóta már eladtam egyébként, de nem volt az rossz proci

2016. aug. 16. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!