Ez a gép rendesen működne?
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a hardverek, amiket én kiválasztottam a géphez, azok megfelelően működnek-e? Gondolok én pl: az alaplaphoz DDR4-es RAM kell-e meg ilyesmi. Igaz, nem annyira rövid idő ezeket így kikeresgélni, ezért előre is bocsánatot kérek!
Szóval a gép konfigja:
- Intel Core I5-6500
- Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133 Mhz
- MSI B150 Gaming M3 alaplap
- FSP 550 Raider S 550 80+ tápegység
- Zalman Z11 Plus HF1 számítógépház
- Geforce GTX 660 (régi videókártya, számomra tökéletes)
Ez így kb. 150 ezer Ft. Előre is köszönöm a válaszokat vagy esetleges véleményeket!
Jó lesz.
De 660-hoz nem kell ilyen proci. Ha akarod majd cserélni akkor maradhat, egyéb esetben elég egy i3.
Skylake mellé DDR4 kell. Illetve mostmár ugyanaz az áruk majdnem. DDR4 újabb és hosszú távon olcsóbb, illetve jobban éri meg.
#4 a ddr4 ugyan annyiba kerül, mint a ddr3, akkor miért erőltetnénk az előző generációt, főleg, hogy megöli a skylake memóriavezérlőit az 1,5 voltos ddr3
#7 az a gamer alaplap nem sokkal kerül többe az ugyan olyan tudású, de nem gamer lapokhoz képest, így semmi gond vele
viszont tápnak ez nem jó választás, ezeket ajánlom: corsair vengeance 400w, xfx ts430, bq pure power l8 400w
(pár ezer forinttal lehet drágább, de ha piros színű hűtőbordás ramot veszel, jobban néz majd ki a kész gép)
skylake->ddr3? O.o
ddr3->800mhz? O.o
te láttál már gépet életedben?
egyébként kérdező miért pont ez a lap? elég drága a konfighoz(+8000ft mert a nevében van h gaming).. inkább tápból lehetne valami komolyabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!