Windows 10 azért nem jön be (de már egy éve használom) mert az iskolai cuccok csak windows 7-en indulnak el meg egy csomó játék meg a procitól kezdve valamiért mindent zabálni kezdett szó szerint...
Windows 7 meg azért mert nem Windows 10 (szóval extra funkciók meg ilyesmik :D )
Szerintme az legyern amelyik jobban tetszik. Az erőforrás igényük kb. ugyanannyi. Azért arra vigyázz, hogy a gépedtől függően 32 vagy 64 biteset telepíts.
2016. aug. 15. 01:49
2/10 anonim válasza:
Egyenlőre, én semmit nem találtam a Windows 10-ben, amiért feltenném. A laptopom konkrétan lassabb lett. A PC-n meg egyes eszközök csak korlátozottan működnek. Van aki meg szereti, nekem nem sikerült. Ráadásul fel tette magának ezt az évfordulós frissítést és azóta az egyik SSD-t el sem tudom indítani. Egy darabig még el leszek a Windows 7-el.
2016. aug. 15. 08:04
3/10 anonim válasza:
Hát én nagyon bánom hogy felfrissítettem Win 10-re.Én nem használok annyi tartalmat hogy megérje és minden programot olyan bonyolultá csináltak meg (A mai napig 10 percembe telik megkeresni hol van a programok telepítése/törlése)Tehát szerintem win 7 sokkal egyszerűbb és meg merem kockáztatni hogy még stabilabb is!
2016. aug. 15. 08:21
4/10 anonim válasza:
Én Windows 10-et használok már a Consumer Preview óta és nincs gondom vele, pár apróságon kívül, de azókkal együtt lehet élni. Bizonyos műveleteknél pedig érezhetően gyorsabb is mint a Windows 7.
2016. aug. 15. 08:51
5/10 Lord Hidan válasza:
Én is win 10-et használok mióta frissíteni lehetett rá szerintem egyáltalán nem bonyolult. Ha valamit nem találnék arra ott a kereső
2016. aug. 15. 09:01
6/10 anonim válasza:
A múlt hó végén migráltam a cégnél 8 gépet Win7-ről Win10-re, mindegyik lassabb lett egy kicsit. A laptopomon is volt már Win7, Win8, Win8.1 és kb. fél éve Win10 van rajta (egy hónapja csak másodlagos rendszerként használom, elsődleges a Debian). A Win10 érezhetően lassabb valamivel, mint a Win7 volt, de nem vészes. De szerintem visszarakom a Win7-et, igazából nincs túl sok újdonság a 10-ben, amiért olyan nagyon fontos lenne váltani.
2016. aug. 15. 09:23
7/10 anonim válasza:
Milyen iskolai cuccokra gondolsz?
Én programozást tanulok középiskolában, és gond nélkül elfut a net beans meg a java rajta.
Programok törlése? Start menüben kikeresed, jobb klikk eltávolítás/levétel a start menüről...
Én teljesen meg vagyok elégedve a windows 10-zel. Windows telefonomon is ilyen van meg gépen, nekem nagyon bejön. Sebességével nincs baj, apróbb bug van belőle 1-2 ami zavaró lehet. (pl outlook email fiók beállításnál ha beírod az e-mail címed akkor csak az első karaktert mutatja. Ha kitörlöd akkor megjelenik az összes többi amit még beírtál a mezőbe. Ez főleg jelszónál zavaró, mert nem látod, hogy most törölt egyet/magához tért. Másik ilyen, hogy elvileg neki be van kapcsolva a Bluetooth, holott a gépemben nincs is. Ennyit vettem csak észre.
2016. aug. 15. 11:15
8/10 anonim válasza:
Hozzál létre 2 partíciót és egyikre a Windows 10, másikra a Windows 7!
2016. aug. 15. 12:29
9/10 anonim válasza:
#6-os vagyok, elfelejtettem írni, hogy a telómon (Lumia 735) is fent volt a Win10 kb. két hónapig, aztán meguntam a hülyeségeit, és ment vissza a Win8. Lassabb is volt, és olykor percekbe tellett, míg rá tudtam koppintani egy linkre.
2016. aug. 15. 15:53
10/10 anonim válasza:
9-es. Akkor neked valami nagyon nem oké...
Nekem semmi baja (lumia 730-as).
Amúgy akkor csinál ilyet, ha nagyon tele van a telefon memóriája. Helyezz át pár dolgot a memóriakártyára, én konkrétan mindent oda teszek, amit lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!