Ebbe a bios -ba hogy turbozzam a procimat? Vagy tudok külön programmal is?
Figyelt kérdés
Compaq 786E3 v02.36 .... Nem találom a cpu turbo -t, van esetleg egy program, amivel turbozhatok egy amd athlon 64 x2 3800+ -ot?2016. aug. 14. 20:48
1/11 anonim válasza:
Nagyon nagyon nagyon nem ajánlott. Hazavágja a procit. Nem éri meg. hiddj nekem.
2/11 A kérdező kommentje:
A videokártyámat is túlhajtottam, és még életben van :) szeretném a procimat is, mert elég sűrűn van 100% -on és ez visszafogja a teljesítményt
2016. aug. 14. 20:51
3/11 anonim válasza:
ha van cpu frek/voltage akkor ott állítsd be
de nem árt segítséget kérned egy tuning topikban
4/11 anonim válasza:
Meg persze hűtő is kell hozzá....
5/11 A kérdező kommentje:
Annyi van, hogy a cpu cache -t elfogadom-e, vagy se.. hmuszáj, mert ha nem, akkor nem boot -ol a rendszer, egyébként nincs semmi cpu állítgatási lehetőség, csak ez :D Na meg a cpu fan speed
2016. aug. 14. 20:58
6/11 anonim válasza:
nekem az e4600-ot alap hűtővel alulfeszelve 3ghz-re sikerült úgy hogy kb 65 fok játék közben :)
7/11 A kérdező kommentje:
Próbáltam az AMD overdrive -t, de az meg nem ismeri fel a chipset -emet.. Másnak akkor miért sikerült turbozni ezt a fajta cpu-t?
2016. aug. 14. 21:06
8/11 anonim válasza:
brand gép saját alaplappal, ezért
9/11 anonim válasza:
Az első hülyeséget ír. A processzorok a számítógép leg tűrőképesebb, és legtovább életben maradó komponensei. Én soha életemben nem láttam még halott processzort. Nehéz őket megölni, még komolyabb tuninggal se, ha ésszel van csinálva.
10/11 A kérdező kommentje:
Továbbra is fennáll a kérdés... Hogyan tudom tuningolni??? Bios -ban nem található, program Amd overdrive -on kívül??
2016. aug. 14. 22:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!