Nem működik a külső winchesterem a tvvel?
Egy UE40eh6030 Samsung tvm van és egy western digital elementet próbáltam rácsatlakoztatni (NTFS formáztam) de nem működik pedig az előző 1tb külső hdd vel működőt.
De több fórumon azt írjak hogy tudja olvasni az NTFS formátumot .Pedig a laptopomon és a xb1 működik. Az energia ellátás is jó elméletben.
Az ilyen "házzal egybeépített" merevlemezekkel sok a gond.
Vegyél külön házat és merevlemezt, rakd össze, azzal nagyobb sikered lesz (szerintem).
Valószínűleg mégsem elég neki a feszültség. Nekem ugyanilyen külső HDD-m, még laptopon sem ment, csak úgy hogy megtápoltam még egy USB-ről.
Érdekes, hogy amiket én raktam össze( legolcsóbb ház, használt 2,5 HDD), azzal ilyen probléma nem volt.
Próbáld végig az USB-ket a tévén esetleg, de majdnem biztos, hogy a táp kevés neki.
...És bagatel, de valamilyen tartalom legyen rajta, mert ha teljesen üres, a TV nem csinál vele semmit, ergó meg sem jelenik, mint opció...
Elsősorban LED-en látszik, illetve hallatszik, hogy felpörög e. Ha kevés neki a táp, jellemzően kattog, vagy felpörög és utánna leáll.
Ha táp a baj, akkor speckó kábel kell:
[link] (persze ezt meg kell nézni, jó e a WD-hez de szerintem univerzális)
Vagy egy olyan, ami ugyanez, sima USB-vel a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!