A gépemben most két 256os 200MHz ddr RAM van. Az egyik haverom tudna dni egy 1GB. (de arra az van írvah ddr-400 akkor az 400MHz-s? De attol még működne a gépmeben? Vagy elrontatná?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 19. 14:57
1/5 anonim válasza:
Nem rontja el csak a 400Mhz-től függetlenül csak 200on fog menni...mivel a legkisebb sebesség 200Mhz így az új ram is ezen fog ketyegni
/vagyis én így tudom.../
2/5 anonim válasza:
Az attól függ,ha a procid tud 400Mhz-t kezelni akkor fut!
Ha nagyon nem tudod,akkor az everest program megtudja nézni (FSB) néven találod majd benne!
Ha a proci csak kevesebbet tud akkor olyanra 'butítja' a memóriát,de nyugodtan beleteheted.
3/5 anonim válasza:
"/vagyis én így tudom.../"
De tudd első válaszoló, jól írtad le pedig. Szóval beleteheted, de mindig azon az órajelen mennek a memóriák, amennyi az egyes modulok legalacsonyabb órajele. Tehát a 400-as 200-on fog menni. Ha pl. neked 266-osod lenne, akkor a 400-as 266-on menne.
4/5 anonim válasza:
Csak annak nézz utána még beletehető e az 1GB-os egyben. A régi gépemben 2x512 volt a max, gyanítom a tied is ilyen....
5/5 A kérdező kommentje:
Ne már... komyolyan lehet, hogy nem lehet belerakni az 1Gb-at??? :/
2010. ápr. 20. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!