A számitógép bekapcsolása után az épphogy elinduló CPU VGA ventilátorok szinte azonnal leállnak. Miért?
Kifejtve: ebben a gépben kicseréltem a CPU-t(AMD FX-8350),Alaplapot Gigabyte 990X Gaming SLI és a RAM-ot(HyperX 1866mhz 2x8Gb
Beszerelve újakat és régi dolgokat elinditva a gépet akkor elindult minden megfelelően,, monjtorra kötöttem, mégegyszer elinditottam majd bejelentkeztem a Windowsba(csak a felbontás volt más (800-600?)) Eldö üzenet az asztalon az volt hogy:《《WARNING A processzor változott,visszaálitsuk az alap beállitásokat,》》 újra inditási lehetöséggel.Mondom legyen erre gyakorlatilag csak kikapcsolt a gép,bekapcsolásnál pedig csak a ventik indulnak el épphogy amik azonnal megállnak utána... BIOS reset? Alaplapi elem kivételével nem müködött... Help!
"Utolsó: miért kell mindenhova odapofátlankodni a senkinek nem segítő buta válaszaiddal? Vagy gyerek vagy, vagy nagyon ostoba."
ha nem tudod az előzményeket ne kostolgas..
12
Nyugi van. Ne offold szét a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!