GPU belassul játék közben? (bővebben lent)
Window 10-et használok
Van egy NVIDIA GeForce GTX 750 Ti-m
Egy ideje nem mennek jól a fizikás játékok (I am Bread, BeamNG.Drive, Besiege), de egy hónapja tökéletes volt.
A gép fél éves.
Mióta ez a probléma fellép, egy bizonyos COM Surrogate működése leállt hibaüzenetet kapok random időközönként, néha spammeli.
A CPU-val semmi nincs.
A GPU hője normális (33°C játék közben), habár, pl Besiegenél:
Miközben csak szerkesztésben vagyok (nincs fizika) 60 FPS, GPU Core Clock 836.5 MHz, GPU Memory Clock 1350.0 MHz, GPU Load ~37%.
Amikor elindítom, (van fizika), a GPU Core Clock kimaxolódik egy pillanatra, aztán leesik 135 MHz-re. A GPU Memory Clock ugyanebben a pillanatban 202.5 MHz-re esik.
A GPU Load 3% körül mocorog, bár néha egy egy pillanatra felugrik 20%-ra, de tényleg csak egy pillanatra, aztán le is esik 0%-ra
Fan Speed ugyanakkora marad folyton, de a hőmérséklet az leesik 30°C-ra.
Nem tudom mi lehet a baja, tudna valaki segíteni? :(
A feljebb leírt játékok max grafikán 60 fps-el mentek egy hónapja, a gépben semmi kár nem esett, semmi vírus nincs, a helyi lemezek sincsenek tele.
Némi több infó a gépről:
GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (2 GB VRAM)
CPU: Intel Core i5-6600 x4 @3.30
RAM: 8 GB
Az Nvidia panelben is kikapcsoltam, de nem csinált semmit.
A másik gépben meg a táp miatt ha egy kicsit jobban dolgozik az NVIDIA GeForce GTX 750 Ti, lefullad a gép.
Van benne valami.
Egyébként valószínű hogy nemsokára elviszem a gépet a helyi szerelőhöz akit jól ismerek, de per pillanat autó hiányában nem tudom elvinni. Ezért gondoltam felteszem a kérdést itt amíg nem lesz alkalmam elvinni a gépet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!