I7 6700-hoz milyen alaplapot ajánlotok?
A RAM sebessége miatt vagyok gondban nem igazán találom hogy 1151-es foglalatú alaplap támogatná a ramoknál a 1866MHz-t
Gép:
-i7 6700
-GTX 960 (majd 1060-ra cserélem)
-8gb(2x4gb) 1866MHz Kingston hyperx RAM (vételezve lesz még 2x4gb)
Táp Corsair 550W
Alaplap kellene én erre gondoltam:
- [link]
ASUS alaplapnak jobban örűlnék így 30000Ft alatt
Nem lesz jó, a DDR3 RAM-ok a nagyobb feszültség miatt tönkretennék a processzort. Add el, vegyél DDR4 modulokat, és DDR4-et támogató alaplapot.
Bár nem Asus, de szvsz most ez a legjobb vétel, ha nem kell D-sub csatlakozó: [link]
Köszönöm a válaszokat!
Tehát DDR3-as Ram-al nem megoldható a dolog,mert DDRA-3as RAM van most jelenleg és nem akarom kukába dobni őket az alaplapváltás miatt.Miért lehet 1151-es alaplapot kapni DDR3-as ram foglalattal ha az szétbaszná a procit?
A mostani RAM-amim van Kingston Hyperx az 1.5V-on fut.Ezen a feszültségen a RAM kinyírja a procit,de miért?
Mostmár látom kénytelen vagyok váltani hacsak nincs alaplap amin az 1.5V-os procim futjatna az i7 6700-al van ilyen??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!