Írnátok nekem egy configot?
Figyelt kérdés
Cs go-val szeretnék játszani, mimimumon, semmi több.
Keretem 90ezer, monitor nélkül. Szóval csak a gép kellene. Köszi
2016. aug. 12. 21:09
11/18 Lord Hidan válasza:
Bármelyik jó a leírtak közül csak az #5-öst ne vedd... Ennyiért használtan egész erős gépet össze tudnál dobni
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
15/18 anonim válasza:
#14 azért azzal vigyáznék, amit másodjára linkeltél. Ha nem átverés, valóban best buy, de az eladónak nincs értékelése, és gyanúsan olcsón kínálja. Szóval kérdező, ha ezt vennéd, véletlenül se utalj előre, és gondosan próbálj ki mindent, mielőtt kifizeted.
16/18 anonim válasza:
12#
[link] (i3-4130)
Ez OEM, tehát csak maga a proci 1 borítékban. Gondolj majd egy hűtőre is, az megint 3-4 ezer.
17/18 anonim válasza:
Köszi, erre nem is figyeltem. Egyébként ilyen proci szokott lenni hűtővel is ilyen áron vagy még olcsóbban is, csak most pont nem találtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!