Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ekore az alaplap kore milyen...

Ekore az alaplap kore milyen gepet lehetne epiteni?

Figyelt kérdés

Cs go-ra hasznalnam csak, az is jo ha minimumon megy, nem vagyok grafikab*zi. Sajnos nem vagyok otthon az ilyen temakban. Varom a velemenyeket, ki mit venne hozza.

Alaplapon kivul semmim nincs.

Koszonom!

2016. aug. 12. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:

i7 6700k

titan x pascal

128gb ram

3TB SSD

2016. aug. 12. 18:38
 2/5 MGéza ***** válasza:
Kezdetnek mondjuk a lap típusa kéne?
2016. aug. 12. 18:39
 3/5 A kérdező kommentje:

De hulye vagyok bocsi

Asrock

K10N78HSLi-GLAN

2016. aug. 12. 18:40
 4/5 3 napos mákos lecsó ***** válasza:
Mondjuk egy 4magos phenom 8gb ram xfx pro 550w gold és egy hd6870, mellé egy 1tb hdd és egy ssd, beleteszed valami fekete házba, örülsz.
2016. aug. 12. 19:02
 5/5 MGéza ***** válasza:
Hát, ha az alaplapon kívül nincs semmid akkor azt ajánlom, erre ne építs, csak ddr2 ramokat támogat, azokat meg szinte lehetetlen már jó áron beszerezni. CS:Go-nak jó egymagos teljesítmény kéne, tehát egy olcsó 1150/1151-es lappal és egy G pentiummal többre mennél, ez olyan 30-40 ezerből megvolna. De ha ennél akarsz maradni akkor egy Phenom II X2 is megteszi, mivel magonkénti teljesítményben egyik sem igazán jobb, az X6-os procik se teljesítenek sokkal jobban. Videokártya meg használtan kéne neked leginkább, 20 ezer környéki kategóriában nézelődj, HD 7790, R7 260x, HD 7770, GTX 650ti elég volna, bár ez leginkább attól függ, milyen felbontáson játszanál. Mondjuk egy keretet mondanál, akkor meg lehetne mondani érdemben, mit lehetne belőle kihozni.
2016. aug. 12. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!