Ti mivel kezdtétek a pc-s pályafutásotokat, mi volt még utána?
Nekem egy Cyrix M2 PR166 volt az első, egy S3 trio3d társaságában. Szegény kidöglött, mert semmit nem tudtam még a hardverekről és hűtés nélkül felhúztam 200MZ-re :) Aztán jött egy AMD K6-II 300, ez mellé került be első 3d gyorsítóm, egy Voodoo 1. Utána egy PIII 700mhz cerka amin annyit korszerűsítettem, hogy 750mhz pentium került a helyére, de a 133-as sd ramok és a PATA 133-as winyó miatt lassú volt mint a tetű, akkoriban már volt(hackelt) xp, az nagyon felzabálta :D
2005-ben vettem meg egy akkor még jónak számító gépet: 1gb 400mhz ram, Athlon64 2800+,asus lap és táp, és a szuper kis mindenes gamer kártya mellé, egy 256mb ramos Sapphire GT 6600. Emlékszem, szegény 2012 őszén adta be a kulcsot, amikor rákattantam a WOT-ra, de becsületére legyen mondva, bírta a 900p-t minimum beállításokon 15-20 fps-el :D Tűzoltásként egy elavult 2400-as D cerka került hozzám, ami még hozzá képest is csigusz volt.
Jött egy AM2-es 5200+ és egy Radeon 2600XT, amit cseréltem egy HD 4870-re, úgy már minden futott. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy az a konfig nyírta ki a HKC usp5550 típusú tápomat, akkor még laikusként csak azt figyelte, legyen rajta elég csati a kártyának, hát sokat képzeltem szegényről :)
Most egy FM2+os lapom van A10-7700k és egy GF 670 társaságában, 2 éve egy TT Berlin szolgáltatja a tápellátást.
#18-as folytatás
Aztán persze ahogy jöttek az újabb dolgok, én is szépen végig mentem mindenen. Kivétel a 6gen Intelek. Ami most van az megfelel. Talán ha tényleg szükség lesz, akkor feljebb lépek. Most egy Asus Z97 Pro wifi, i5-4690k, két darab GTX 960 Strix, 16GB Ram, egy Thermaltake Level 10 GT Snow házban. Nekem megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!