Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért nem enged World Of...

Miért nem enged World Of Tanks-ozni?

Figyelt kérdés
Letöltöttem a World Of Tanks-t frissítettem rajta mindent és ezt írja : Application has failed to start because no appropirate graphics hardware acceleration is available or it is turned off. Miért? :C Pedig már nagyon szeretnék játszani...

2016. aug. 11. 17:09
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Tévedsz, sok éve tankozok különféle gépeken, olyanokon is, amik bőven minimum felett vannak, mégis 15 fps a max.

A world of tanks gépigénye semmit nem jelent, annál sokkal erősebb gép kell hozzá.

Főleg hogy egy csomó tank már hd, és a gépigényt nem módosították akkor sem, pedig egy hd tank megjelenítése 10-szeres erőforrást igényel.

2016. aug. 12. 12:36
 22/25 A kérdező kommentje:
Csak ez nem Dell gép ;) Én csak annyit kérdeztem hogy miért nem indul a WoT.. Erre jössz itt a beszólásaiddal hogy jajj de szhar gép... Máregbocsáss de nem fogok 100 ezreket költeni egy gépre. #rekt
2016. aug. 13. 07:12
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Te kérdezted, milrt nem megy, mi válaszoltunk.

Ha nem tetszik a válasz, menj máshová kérdezgetni!

De minimális angoltudással még te is rájönnél, hogy a játék azt írja ki: "Az alkalmazás nem tudott elindulni, mert nincs elérhető megfelelő grafikus gyorsító hardver, vagy ki van kapcsolva"

2016. aug. 13. 13:25
 24/25 3 napos mákos lecsó ***** válasza:

Ember ne itt szopass már ,hogy nincs több száz ezred gépre stb, tudod mennyit ér a gépem amim van? Na? Használtan tudod mennyiért tudnám eladni? Hmm lássuk csak, haldokló vinyóval, régi videókártyával?

46 ezerért.... 46 ezer ft-ért. Erre itt jössz ,hogy miért nem megy egy Gyenge kis Office gépen.

Tudod mit, menjél valahova máshova játszani az agyad ,hogy mennie kéne.

Ja és mit #rekt?

2016. aug. 13. 13:35
 25/25 anonim válasza:

Nekem 45k volt a gépem és full hd-ba med. graffon effektekkel futtatja 40-70 fps-el lagg mentesen... :D

+ SOSE VEGYÉL ELŐRE ÖSSZERAKOTT GÉPET !!!

2016. aug. 18. 18:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!