Miért hiszik azt hogy a nagyobb táp jobb?
a leggyakoribb indokok:
anyuciapuciveszmásikat
a havernak is ilyen van
árukeresőn top1
a nagyobb a jobb
nincspénz drágábbra(de olcsó nagyra van :o )
a pécésaszonta
Pontosan ahogy az első mondja.
Bementem én több számítástechnikai boltba Chieftec 400W-os tápot kerestem egy embernek(pontos típusa most nem jut eszembe), erre a faszi mondja, hogy nincsen ilyen tápjuk és lehet nem is lenne elég a 400W a 8800gts-hez, de itt van egy LC-Power 600W... próbált rábeszélni, hogy elég jó táp stb..., de mondtam, hogy nem kérem.
Bementem szintén egy másik boltba, ott mondták, hogy rendelni tudnak...mondom nem kell, azt én is tudok otthon, és mondta, hogy most csak ilyen tápom van, de ez nem túl minőségi. (Akyga 500W) XD
A 3. helyen sem volt megfelelő táp, de legalább ott egyetértett velem az eladó, hogy elég a 400-as minőségi. :D
Szóval lényegében azért, mert aki nem ért hozzá, ha bemegy egy számítástechnikai "szak"üzletbe, akkor az eladók a gagyi nagy tápokat ajánlgatják nekik...
Az sem segít, hogy sokan ezt csinálják árukeresőn stb:
Két napja vettem bekapcsol vele a gépem 5 csillag
Nekem egy számtek boltos, teljes meg győződéssel mondta, hogy a GTX 980 és az i7 6700 minimum 500w-ot fogyaszt, és a 7000 forintos ház a jó választás ennek a kombónak, mert akkor marad még pénz több ramra.
Amíg ilyen sík hülyék is ülnek pc eladóként boltokba, addig nem kell azon csodálkozni, hogy a nagy és olcsóbb jobban kél.
A másik dolog amiért ez fenn áll, hogy az emberek csak egyet látnak.: Nagy, olcsó. Tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!