Ezt a HDD-t milyen gyorsan kell cserélnem?
Szóval ugyebár itt mindig azt ajánlja mindenki ,hogy vinyó vásárlás előtt nézessük át a vinyót HDD Sentinellel.
Kicsit unatkoztam és megnézettem a programmal.
Egy kicsit ledöbbentem:Teljesítmény 100% Kondíció 39% 0_o
61 hibás szektor .És 151 nap a hátralévő élettartama. Egyébként ez egy Sata 1-es Seagate Barracuda 160Gb-os vinyó ami kibírt egy villámcsapád által alatta tönkrement Déli hidat meg megannyi áramszünetet, nincs rajta sok fontos adat, kb akkor mennyi idő múlva vegyek új hdd-t? És milyet? Én WD Blue 1TB-re gondoltam, és amellé egy 120GB-os SSD-re. Milyen SSD-t lenne célszerű vennem?
Ui.: Hatalmas Respect ennek a vinyónak! :D
Ne hallgass a HDSentinel által írt időtartamra. Ha nincs másik vinyó kéznél, jobb, ha mielőbb szerzel egy újat, mert esélyes, hogy a vártnál jóval hamarabb megadja magát. WD Blue jó, SSD-ből meg Samsung 850 EVO, de inkább PRO, ha nem sajnálod rá a pénzt.
Lecsó, azt hittem, már kezdesz itt bevett lenni a fórumon, erre egy ilyen kérdés jön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!